best gelezen posts 2019
Barcelona life

Top 5 best gelezen van 2019 (tot nu toe)

Het jaar zit er alweer voor de helft op. En in die tijd heb ik veel posts geschreven en gedeeld met jullie over verschillende onderwerpen. Wat zijn nu eigenlijk de best gelezen posts van de eerste 6 maanden van 2019? Welke artikelen mag je dus echt niet missen? Lees verder en ontdek wat jullie het meest gelezen hebben.

#1 Trouwen in Barcelona

De best gelezen post van 2019 tot nu toe is de post waarin ik aankondig dat vriendlief en ik gaan trouwen. Heb je deze gemist? Lees hem dan nu snel, zo ontdek je onder andere of er een uitgebreid huwelijksaanzoek heeft plaatsgevonden en hoe wij deze speciale dag gaan vieren in Barcelona.

#2 Waar koop je verzorgingsproducten in Spanje

Een post die al in 2018 gepubliceerd is, staat op de tweede plek van best gelezen posts in 2019 tot nu toe. Hierin leg ik uit waar je verzorgingsproducten zoals deodorant, make-up en bodylotion kunt kopen in Spanje. Mogelijk gaan vele van jullie op vakantie naar Spanje en wil je dus graag weten waar je moet wezen als je shampoo op is 🙂

#3 Tips tegen muggen

Dit is een vrij nieuwe post van juni 2019 die goed gelezen is. En dus de top 5 in geschoten is naar de derde plek. Dit komt waarschijnlijk omdat het onderwerp relevant is tijdens de warme dagen. En wie vindt muggenbulten of zoemende muggen om de oren nu fijn?! Ben je op zoek naar tips tegen die vervelende muggen? Dan is deze post onmisbaar.

best gelezen posts 2019

#4 Wel of niet een kind op de mond zoenen

Ik heb een post geschreven over een onderwerp waar mijn vriend en ik toch wel iets verschillend over denken: kun je een kind op de mond zoenen of niet? En waarschijnlijk zijn we niet de enigen die een andere mening hierover hebben, gezien het grote aantal lezers. Ontdek in deze post hoe vriendlief en ik denk over een kind op de mond zoenen. En hoe wij ermee omgaan. Ik vind het ook altijd leuk om te horen hoe jij hierover denkt!

#5 Tips voor medebloggers

Als blogger wil je natuurlijk dat jouw website aantrekkelijk is voor lezers en mogelijk ook voor samenwerkingen. Hiervoor wordt er vaak gekeken naar allerlei SEO waarden. Wat zijn veelgebruikte termen waar je website op beoordeeld kan worden? En hoe kun je ze zelf achterhalen? In dit artikel dat op de vijfde plek staat in best gelezen posts, leg ik het allemaal uit.

Wat vond jij het leukste artikel uit de eerste 6 maanden van 2019? En waarover zou je graag meer willen lezen op mijn blog? Laat het me vooral weten! Schrijf een reactie onder deze post of stuur me gerust een berichtje op Facebook.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *