Contact

Wil je contact met me opnemen? Ik vind het altijd leuk om van je te horen. Stuur vooral een mailtje naar barcelonamomblog at gmail.com en ik reageer zo snel mogelijk.


Samenwerken

Wil je samenwerken? Je kunt altijd me altijd een mailtje sturen als je geïnteresseerd bent in bijvoorbeeld een gesponsord artikel of een review van een product. Ik schrijf alleen over onderwerpen en producten die ik zelf (of mijn kids) leuk vind(en) en zal altijd mijn eerlijke mening geven.

Ondertussen ben ik al ruim 15 jaar aan de slag als communicatieadviseur en social media en kan je helpen bij het positioneren van bijvoorbeeld een website of product online. Ben je dus op zoek naar iemand die je kan helpen met SEO, neem dan ook gerust contact met me op. Ook voor het schrijven van SEO-vriendelijke teksten of blogposts, ben je bij mij aan het juiste adres.

Ik vind het altijd leuk om vrijblijvend te kletsen over wat we voor elkaar kunnen betekenen. Je kunt mij bereiken op barcelonamomblog at gmail.com. Ik hoop snel van je te horen!

Ps. Wil je meer over mij te weten komen? Lees dan vooral de ´wie ben ik´ pagina op mijn blog.