barcelonamom

Wie ben ik?

Sneakerliefhebber, theedrinkster, hobby taartenbaksters, mama van 2 kleintjes, samenwonend met Spaanse vriend, inwoonster van Barcelona, boeklover en Netflix-kijker. Zo maar een paar woorden die mij, de schrijfster van Barcelonamom.com, omschrijven. Wil je meer te weten komen over mij en waarom ik mezelf met deze woorden omschrijf? Dan moet je zeker mijn blog Barcelonamom komen volgen :-).

Waarom ik een blog ben begonnen? Eigenlijk om te laten zien dat leven als een (werkende) mama in Barcelona gelijk is aan dat van een (werkende) mama in Nederland. Of, wacht. Toch niet helemaal. Dus kun je hier meegenieten van mijn belevenissen in deze stad die ik sinds 2011 mijn thuis mag noemen. En aangezien ik Barcelona en omgeving ondertussen goed ken, kun je op mijn blog ook diverse reistips ontdekken!

Waarvan kun je genieten op Barcelonamom.com?

Naast posts over mijn leven als mama en alles wat daar bij komt kijken, lees je hier ook alles over Barcelona life, met tips en natuurlijk de highlights van de stad die je niet mag missen. Ook kun je op mijn blog terecht voor artikelen die meer informatief zijn en tips geven aan bloggers over bijvoorbeeld online marketing en social media. Als communicatie- en social media specialist deel ik als mompreneur hier graag wat van mijn kennis. Reizen is iets wat ik erg graag doe en opo mijn blog kun je ook allerlei reistips ontdekken. Niet alleen voor Spanje, maar ook voor andere bijzondere plekken over de wereld. Nieuw is de categorie Lifestyle tips waar je allerlei artikelen vindt over lifestyle en dagelijks leven, onafhankelijk van waar je woont. Of het nu Nederland, België of Spanje is.

Veel leesplezier en ik vind het altijd leuk om een reactie van je te krijgen! Laat bijvoorbeeld een reactie achter bij één van de posts. Wil je samenwerken of contact met me opnemen? Ik sta altijd open voor leuke samenwerkingen. Kijk dan vooral op de contactpagina. En vergeet vooral niet om Barcelonamom ook op Facebook te volgen!