Wie ben ik?

Sneakerliefhebber, theedrinkster, hobby taartenbaksters, mama van 2 kleintjes, samenwonend met Spaanse vriend, inwoonster van Barcelona, boeklover en Netflix-kijker. Zo maar een paar woorden die mij omschrijven. Wil je meer te weten komen over mij en waarom ik mezelf met deze woorden omschrijf? Dan moet je zeker mijn blog Barcelonamom komen volgen :-).

Waarom ik een blog ben begonnen? Eigenlijk om te laten zien dat leven als een (werkende) mama in Barcelona gelijk is aan dat van een (werkende) mama in Nederland. Of, wacht. Toch niet helemaal. Dus kun je hier meegenieten van mijn belevenissen in deze stad die ik sinds 2011 mijn thuis mag noemen. Naast posts over mijn leven als mama en alles wat daar bij komt kijken, lees je hier ook alles over Barcelona life, met tips en natuurlijk de highlights van de stad die je niet mag missen. Ook kun je op mijn blog terecht voor artikelen die meer informatief zijn en tips geven over bijvoorbeeld online marketing en social media. Als communicatie- en social media specialist deel ik als mompreneur hier graag wat van mijn kennis. En om terug te blikken op mijn beginperiode in Barcelona, kun je af en toe ook een post ´uit de oude doos´ vinden.

Veel leesplezier en ik vind het altijd leuk om een reactie van je te krijgen! Wil je samenwerken of contact met me opnemen? Kijk dan vooral op de contactpagina. En vergeet vooral niet om Barcelonamom ook op Facebook te volgen!