bruidslingerie
Barcelona life,  trouwen

Bruidslingerie: wat trek je aan?

Trouwjurk uitgezocht? ✓ Check! Schoenen (of in mijn geval slippers) voor eronder aan het inlopen? ✓ Check! Bruidslingerie in huis? Oeps, dat zou ik toch bijna vergeten. Het is natuurlijk wel zo leuk als ik op de ´grote dag´ een mooi setje lingerie aantrek. Tijd dus om in de wereld van bruidslingerie te duiken!

Bij het uitzoeken van bruidslingerie, en dan speciaal een bh voor onder je jurk, is een aantal punten belangrijk om rekening mee te houden. Ten eerste wil je natuurlijk dat de bh goed past en lekker zit. Niets is vervelender dan je druk moeten maken om een slecht zittende bh. Verder wil je natuurlijk niet dat de bh zichtbaar is onder je jurk. Hij mag nergens bovenuit steken, en ook niet doorschijnen. Kies dus het juiste model voor bij jouw trouwjurk. En waarin je je goed voelt. Want dat zul je dan ook uitstralen op deze speciale dag. Wat voor soorten bruidslingerie zijn er zoal verkrijgbaar?

De juiste bruidslingerie voor onder jouw jurk

Al hebben de meeste trouwjurken tegenwoordig voorgevormde cups, vaak wil je toch ook een bh eronder aan trekken. Een strapless bh onder een trouwjurk is in de meeste gevallen een passende keuze. Zo zie je geen bandjes terwijl je wel de steun krijgt je die nodig hebt. Ga voor een nude bh of juist voor een gekleurde uitvoering. Voorgevormd of niet, met een diep decolleté of juist een gewone pasvorm, met beugels of zonder; er is volop keuze. Uiteindelijk zal de jurk die je uitkiest (mede) bepalen wat voor soort bh het beste eronder past. Als je namelijk een jurk met een open rug hebt, is het aan te raden om een bh met bijvoorbeeld wikkelbandjes te kiezen die je op je buik vastmaakt zodat je de bandjes niet ziet. En als je een kanten (doorschijnende) jurk hebt, is de kleur van de bh belangrijk. Bij een halterjurk wil je natuurlijk geen bh-bandjes over de schouders zien lopen. Let er ook op dat als je van bovenaf op de jurk kijkt je de bh niet kunt zien. Het is trouwens aan te raden om de bruidslingerie al vroeg aan te schaffen. Bijvoorkeur voor de definitieve sessie waarbij de jurk op maat gemaakt wordt. Zo kan de jurk afgestemd worden op de bruidslingerie die je eronder draagt.

bruidslingerie

Lingerie voor de huwelijksnacht

Als je al een mooi setje bruidslingerie onder je jurk aan hebt, is het misschien niet nodig om voor je huwelijksnacht iets anders aan te trekken. Maar, mocht je je kersverse man of vrouw willen verrassen, kun je een romantisch lingerie setje speciaal voor de huwelijksnacht aantrekken. Of je nu een sexy babydoll wilt om te verleiden, een body of een kimono, als je op zoek gaat naar lingerie voor de huwelijksnacht zul je zien dat er van alles mogelijk is. Ook hierbij is het natuurlijk belangrijk dat het lekker zit en dat je je er fijn in voelt. Zo ga je een sexy nacht tegemoet 😉

Heb jij voor de trouwdag speciale bruidslingerie gekocht? En hielp het je om je extra speciaal te voelen op je bijzondere dag?

logodisclaimer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *