mama sleutelhanger
Leven als mama

Cadeautip: mama sleutelhanger

Als mama ben ik natuurlijk hartstikke trots op mijn kids. En vind ik het altijd leuk als ik gepersonaliseerde producten mag ontvangen. Dus toen ik de kans kreeg om een gepersonaliseerde mama sleutelhanger met de namen van mijn kids te ontvangen, zei ik geen nee. Ik werd namelijk direct enthousiast van de producten van de webshop Bellamiaboutique.nl. En dan speciaal van de sleutelhanger.

Gepersonaliseerde mama sleutelhanger

Deze sleutelhangers van Bella Mia vielen mij gelijk op. Mooie vormen, leuke lettertypes én de mogelijkheid om hem geheel te personaliseren. Met de namen van je kids in het geval van de mama sleutelhanger. Verder kun je ook uit verschillende begeleidende teksten kiezen voor jouw geheel gepersonaliseerde mama sleutelhanger. Voor een sleutelhanger graveren ga je dus naar Bella Mia! Ik heb mijne ondertussen al thuis mogen ontvangen. En de sleutelhanger aan mijn bos met fietssleutels gehangen. Dat maakt een saaie sleutelbos ineens een stuk leuker!

Cadeautje voor mama

De gepersonaliseerde sleutelhangers zijn erg leuk om zomaar een keer cadeau te doen. Want welke mama, of vrouw, houdt nu niet van een cadeautje op zijn tijd?! Ik in ieder geval we. Je kunt de Bella Mia sleutelhanger natuurlijk ook bewaren voor een speciaal moment. Wat dacht je bijvoorbeeld van moederdag, Sinterklaas, kerst of een verjaardag. Natuurlijk kun je hem ook gewoon leuk voor jezelf kopen.

mama sleutelhanger

Originele gepersonaliseerde sleutelhanger voor opa en oma´s

Er zijn trouwens niet alleen Bella Mia sleutelhangers voor mama’s verkrijgbaar. Ook voor opa´s en oma´s zijn er speciale sleutelhangers die gepersonaliseerd kunnen worden. En papa’s worden natuurlijk niet vergeten. Daarvoor vind je naast sleutelhangers ook gepersonaliseerde armbanden. En stalen kaartjes om een bijzondere boodschap altijd bij je te dragen. In de website vind je verder ook producten om te personaliseren voor ooms en tantes, peetouders en bonusouders. Ben je op zoek naar een cadeau voor een juf of meester? Ook dan vind je zeker een passend gepersonaliseerd cadeau in deze originele webshop.

Kwaliteit en vakmanschap

Wist je trouwens dat je de gepersonaliseerde stalen sleutelhanger in een mooi luxe cadeaudoosje ontvangt? Dat geeft gelijk een stuk leuker. En doordat er alleen met de beste materialen wordt gewerkt, gaat jouw product fijn lang mee. Ondanks dat de producten gepersonaliseerd worden, hoef je niet wekenlang op je pakketje te wachten. Normaal gesproken wordt deze namelijk al 2 dagen nadat je bestelling ontvangen is, verzonden.

Ben je op zoek naar een gepersonaliseerde mama sleutelhanger? Om cadeau te geven of voor jezelf? Check dan zeker de website van Bella Mia!

logodisclaimer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *