best gelezen posts
Lifestyle tips

Top 5 best gelezen posts Barcelonamom

Uit nieuwsgierigheid heb ik eens in mijn website statistieken van Google zitten kijken. Gewoon om te zien wat nu de meest bekeken of gelezen pagina´s op mijn website waren in de maanden oktober en november 2018. Graag deel ik de Top 5 best gelezen posts van Barcelonamom. Zo weet je gelijk welke posts je gelezen moet hebben om niets te missen van mijn belevenissen de afgelopen twee maanden.

Barcelonamom home

De homepage is de meest bezochte pagina van mijn website. Dit is natuurlijk niet verwonderlijk, want als je op Barcelonamom zoekt in bijvoorbeeld Google, kom je hier op uit. De homepage biedt natuurlijk een overzicht van de laatste posts, samen met bijvoorbeeld een korte introductie over mijn blog.

Spaanse series netflix

Een andere veelgelezen post is de tekst met mijn tips voor Spaanse series op Netflix. Ben je op zoek naar een nieuwe serie om te bingewatchen? Neem dan zeker eens een kijkje bij deze Spaanse series – je vindt iets in elk genre. En wees gerust je hoeft geen Spaans te kennen om deze series te kunnen volgen. Ze worden in Nederland aangeboden met ondertiteling.

Verhuizen naar Spanje

Afgelopen maanden heb ik verschillende posts over verhuizen naar Spanje geschreven. Naast mijn persoonlijke verhaal over wat ik met mijn spullen heb gedaan, kun je op Barcelonamom ook tips lezen voor wat je met je inboedel kunt doen tijdens een internationale verhuizing. Handig voor als je zelf verhuisplannen hebt en leuk om te lezen als je meer wilt weten over hoe mijn verhuizing naar Barcelona ging.

barcelonamom best gelezen

Buitenlands rijbewijs verlengen

Aangezien ik in Barcelona woon, heb ik ook een Spaans rijbewijs. En omdat die verliep, was het tijd om mijn buitenlands rijbewijs te verlengen. Hoe dat ging en of ik geslaagd ben voor de testen die je moet doen, lees je natuurlijk in deze post op Barcelonamom.

Wie ben ik

Een verrassing voor mij in de top 5 van best bekeken pagina´s in oktober en november 2018 is de pagina ´Wie ben ik´. Blijkbaar zijn jullie, de lezers van mijn website, benieuwd wie er achter de posts zit. Als ik kijk naar de top 5 pagina´s over heel 2018 staat deze pagina, na de homepage, zelfs op de tweede plek. Is er nog iets wat je van mij wilt weten wat niet op de ‘ Over mij’ pagina staat? Laat het me vooral weten in de reacties onder deze post. Of natuurlijk op de pagina zelf.

En, wat is jouw favoriete post over de afgelopen maanden op Barcelonamom?

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *