baby mijlpaalkaarten
Leven als mama

Winactie! Baby mijlpaalkaarten

Als ouders is het één van de dingen die je regelmatig zegt: “Wat gaat de tijd vlug en wat groeien de kids snel.” En het is echt waar. Ik merk het ook aan mijn kleintjes. Van hulpeloze baby´s veranderen ze in zelfstandige mensjes met een eigen mening. Om de belangrijkste ontwikkelingen vast te leggen heeft mamablogger Sofie Lambrecht, mama van 5 kids(!), daarom baby mijlpaalkaarten ontworpen. En ik vind ze echt helemaal top! En het leuk is, jij kunt ze nu winnen! Hoe? Lees snel verder…..

Een handige manier om de groei van je baby vast te leggen is door baby mijlpaalkaarten te gebruiken. Je legt een kaart bij je baby, neemt een foto en weet zo later precies hoe oud je kleintje was. En neem van mij aan, dat is handig om te doen. Anders krijg je namelijk dat je foto´s terug ziet en niet meer precies weet hoe oud je kindje daar was.

Baby mijlpaalkaarten van Sofie Lambrecht

Wat maken de baby mijlpaalkaarten van Sofie Lambrecht zo leuk? In de set met maar liefst 56 mijlpaalkaarten vind je natuurlijk een passende kaart om de maanden in het eerste jaar vast te leggen. Daarnaast vind je ook kaarten voor andere grappige gebeurtenissen. Wat dacht je van de kaart ´Ik plaste op papa´, ´Mijn eerste tandje´ en `ssssst ik slaap´. De gebeurtenis staat centraal beschreven in een cirkel, de achtergrond heeft een origineel design gekregen. De kaarten zijn trouwens in stijlvol zwart-wit ontworpen. Je kunt de baby mijlpaalkaarten al geprint kopen of als een bestand downloaden en ze dan zelf printen. Zo kies je precies op welk papier, gewoon of fotopapier, je ze wilt afdrukken. De kaarten hebben trouwens een handig A6 formaat (dat is een A4 in vieren gevouwen).

baby mijlpaalkaarten

Win die baby mijlpaalkaarten! [GESLOTEN]

Ik mag maar liefst drie sets van de baby mijlpaalkaarten weggeven! Wil je kans maken op het bestand om te downloaden en zelf te printen? Het enige wat je moet doen is een reactie achter laten onder deze post. Waarom wil jij graag deze baby mijlpaalkaarten winnen? Als je mijn Facebookpagina leuk vindt, is dat natuurlijk een mooie plus 🙂 Je hebt tot 5 december de tijd om mee te doen, daarna trek ik de winnaars.

Wat vind je van de baby mijlpaalkaarten van Sofie Lambrecht? En doe je ook mee aan de winactie?

PS. Je kunt deze baby mijlpaalkaarten en andere leuke mijlpaalkaarten, bijvoorbeeld zwangerschap mijlpaalkaarten en mijlpaalkaarten mama, ook bij Bol.com kopen. Neem snel een kijkje in alle originele producten van Sofie Lambrecht bij Bol!

*Deze post bevat affiliatelinks*

23 Comments