party gadgets
Lifestyle tips

Party Gadgets: LED Foam sticks

In mijn vrijgezelle jaren gebruikten mijn vriendinnen en ik party gadgets om onze meiden stapavonden op te leuken. En om snel met jongens in contact te komen 😉 LED armbanden waren onze gebruikelijke party gadget en ja, we hadden er altijd veel aanspraak mee. Ook tijdens concerten stonden we wild met onze armen te zwaaien om de lichtgevende armbanden te laten opvallen. Alleen, armbanden zijn wel wat klein. Is daar een leuk alternatief voor te vinden? En jawel, ik heb iets ontdekt!

Ken jij LED Foam Sticks al? Dit zijn lange sticks van 48 cm lang met een diameter van 4 cm. Groot genoeg dus om op te vallen. Kies voor allerlei felle kleuren zoals paars, rood en blauw en zwaai ze vooral in de lucht. Met deze party gadget val je zeker op!

LED Foam Sticks online kopen

LED Foam Sticks vind je online bij Foamstickshop.nl. Je kunt hier trouwens naast Foam Sticks in allerlei felle kleuren, ook multicolor sticks vinden. En goed om te weten: de stick bevat 3 LED lampjes, zodat de gehele stick verlicht wordt. Oh, en de verlichting is makkelijk bedienbaar met een knopje waarmeej je uit diverse knipperstanden kunt kiezen. Ook zit er een beveiliging op, zodat de verlichting nog niet aangaat wanneer je dit niet wilt. En laat ik vooral de optie om de Foam Sticks met een persoonlijke tekst te bedrukken niet vergeten te noemen.

led foam sticks

LED Foam Sticks zijn de nr. 1 party gadget

Ga je naar een concert? Heb je een bedrijfsevenement? Ga je gezellig naar de kroeg of discotheek met vrienden? Heb je een bruiloft in de planning staan? Deze LED Foam Sticks zijn de perfecte party gadget voor al deze gelegenheden. Feestend met een lichtgevende stick in je handen zet je gelijk voor een goede sfeer neer. Je kunt de sticks een eigen bedrukking geven, of kies uit één van de standaard bedrukkingen, zoals ´Mr. and Mrs´ of ´Happy Christmas´. En wat dacht je van ´Just Married´?! Voor mijn lieve vriendjes en vriendinnetjes in Nederland: dit is zeker een leuke party gadget als we dit jaar met z’n alleen een concert gaan bezoeken! En ook voor mijn bruiloft weekend zijn de Foam Sticks de perfecte gadget. Ik zie ons allemaal al ´s avonds in het donker dansen op het terras van onze villa met de verlichte sticks in onze handen……..

LED Foam Sticks bedrukken met een logo of tekst kan bij Foamstickshop.nl. Neem ook eens een kijkje en zoek voor jouw feestje of event originele verlichte sticks uit! En vergeet natuurlijk niet een originele tekst te bedenken om te laten drukken….. Wat vind jij van deze party gadget?

disclaimer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *