voordelen van bamboe ondergoed
Duurzaam leven,  Lifestyle tips

Voordelen van bamboe ondergoed

Ken jij het al – bamboe ondergoed? Geen stugge onderbroek van synthetisch materiaal, maar ondergoed van een zacht en comfortabel materiaal. Het is erg in opkomst. Zowel voor vrouwen als voor mannen. Dus wil jij vriend- of manlief eens verrassen met een nieuwe boxer? Denk dan aan bamboe ondergoed. Graag zet ik een aantal bijzondere eigenschappen voor je op een rij. Daar worden niet alleen jij en je partner blij van, maar zijn billen ook. Wat zijn de voordelen van bamboe ondergoed?

Voordelen van bamboe ondergoed: zacht

Bamboevezels hebben een rond oppervlakte, waardoor ze ontzettend zacht aanvoelen. En dat vindt het lichaam vast prettiger dan een stugge stof. Je vindt dit comfortabele ondergoed bijvoorbeeld bij de webshop Bambigo. Zij bieden een uitgebreide collectie bamboe boxershorts voor mannen.

Geschikt voor gevoelige huid

Bamboe is hypoallergeen en heeft een antibacteriële werking. Deze eigen antibacteriële werking zorgt er namelijk voor dat bacteriën worden uitgeroeid. Als je een gevoelige huid hebt of last van allergieën of eczeem, is bamboe ondergoed een echte aanrader.

Bamboe ondergoed neemt vocht op

Wist je dat bamboe tot wel 70% meer vocht opneemt dan katoen? Dit komt door de holle structuur van de bamboevezel. Ook heeft bamboe microgaatjes die ervoor zorgen dat vocht beter verdampt. Dus mocht het warm zijn, dan zorgt een bamboe boxershort ervoor dat het fris blijft.

Warm en koel

De open structuur van de bamboevezel zorgt ervoor dat je koel blijft in de zomer en warm in de winter. In de winter houdt de bamboevezel namelijk jouw lichaamswarmte vast en zorgt er zo voor dat je het niet koud hebt. In de zomer voelt bamboe lekker koel aan. Zo wordt het draagcomfort van bamboe ondergoed vergroot.

bamboe ondergoed

Hoge kwaliteit

Eén van de voordelen van bamboe ondergoed is ook dat het materiaal erg sterk is. Ook na vaak wassen blijft de stof sterk, kreukvrij, vormvast en antistatisch. Zo kun je lekker lang plezier hebben van je bamboe ondergoed.

Denk om het milieu

Ik zal jullie niet vermoeien met de onderzoekscijfers die het produceren van bamboe en katoen tegen elkaar afwegen. Maar over het algemeen kan gezegd worden dat bamboe milieuevriendelijk is. Het groeit namelijk heel snel. Als bamboe wordt gekapt, zal het snel weer nieuwe stammen aanmaken waardoor er geen ontbossing plaatsvindt. Ook heeft bamboe weinig water nodig en over het algemeen worden er geen of veel minder bestrijdingsmiddelen gebruikt. En bamboe is 100% afbreekbaar.

Er zijn volop redenen en voordelen voor het kiezen voor bamboe ondergoed. Kijk ook eens voor bamboe ondergoed en verras je vriend of man met een zachte, comfortabele nieuwe boxershort.

logodisclaimer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *