telefoon voor bloggers
Mompreneur

Telefoon voor bloggers

Om mijn website bij te houden zit ik heel wat uurtjes per week achter de computer of laptop. Maar, ook mijn mobiel gebruik ik veel. Het is dan fijn om een telefoon voor bloggers te hebben die mij helpt waar ik hem nodig heb. Foto´s nemen voor bij mijn posts, het noteren van ideeën voor een nieuwe tekst, het publiceren van mijn posts en het bijhouden van social media kanalen – mijn telefoon helpt me hierbij.

Doordat ik mijn telefoon voor vele verschillende zaken gebruik, is het belangrijk dat mijn mobiel me wel de features biedt die ik zoek. De nieuwe Samsung S10 belooft veel goeds. De tijd dat mobiele telefoons alleen voor bellen gebruikt konden worden is natuurlijk allang voorbij. Tegenwoordig kan een smartphone een computer voor veel functies vervangen. En de Samsung S10 heeft veel eigenschappen die handig zijn bij een telefoon voor bloggers.

Waarvoor gebruik je een telefoon voor bloggers?

Zoals gezegd gebruik ik mijn telefoon voor allerlei verschillende zaken die betrekking hebben op mijn blog. Waar ik het dan over heb? Ik krijg vaak inspiratie op de meest onverwachte momenten. Het is dan handig om altijd iets bij de hand te hebben waar ik mijn ideeën kan opschrijven. Mijn mobiel is hiervoor erg praktisch. Ik zoek dus een mobiel die voldoende geheugen heeft om verschillende Apps op te downloaden. Ook heb ik mijn mail aan mijn mobiel gekoppeld, zodat ik gelijk zie wie mij een mailtje stuurt. En om snel een reactie te geven aan bijvoorbeeld potentiële opdrachtgevers. Voor sommige posts gebruik ik beeldmateriaal van stockfoto websites. Maar in andere gevallen neem ik zelf foto´s. Vaak gebeurt dit spontaan als ik onderweg ben. Het is daarvoor belangrijk dat mijn mobiel een goede kwaliteit camera bevat, zodat ik niet altijd een fototoestel bij me hoef te dragen. Ook werk ik vanaf mijn mobiel wel eens in het dashboard van mijn WordPress website, bijvoorbeeld voor het programmeren van posts of voor het goedkeuren van reacties bij posts. En natuurlijk post is vanaf mijn mobiel zeer regelmatig op mijn Social Media kanalen, zoals de Facebookpagina van Barcelonamom. Het is voor mijn telefoon voor bloggers dus belangrijk dat hij aan al deze wensen kan voldoen.

telefoon voor bloggers

Samsung telefoon voor bloggers

Ik heb zelf een Samsung telefoon en ik moet zeggen dat die me erg goed bevalt. En dan is het erg leuk om te horen dat Samsung een nieuw model op de markt brengt, namelijk de Samsung S10. Wat mij gelijk opvalt is dat deze mobiel maar liefst 3 camera´s heeft, waaronder een groothoeklens en een Selfiecamera van 10 megapixels. Dat maakt mooie foto´s maken voor een blog of website dus erg makkelijk. En ja, ik vind het ook belangrijk dat mijn telefoon er leuk uitziet. Zo heb ik nu ook geen standaard zwarte of witte mobiel, maar een aqua blauwe. Ook de nieuwe Galaxy S10 is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Nog een feature is dat de randen aan de zijkant weg zijn waardoor je dus echt volledig gebruik kunt maken van het gehele scherm. Dat klinkt mij als een perfecte telefoon voor bloggers. Ook trouwens als je niet blogt, is dit natuurlijk een fijne telefoon.

Welke telefoon heb je? En waarvoor gebruik jij je telefoon allemaal?

disclaimer

4 Comments

 • Wendy Schuchmann

  Een goede smartphone is inderdaad handig voor bloggers. Ik heb een Samsung Galaxy Note 8 en als blogger gebruik ik hem voor (natuur)foto’s, mail, WordPress app (reacties beheren en beantwoorden), social media, andere blogs lezen en erop reageren en berichten delen. Andere mogelijkheden wil/ ga ik ontdekken 🙂

 • Deborah

  Ik ben dus meer een iPhone gebruiker. Die bevalt mij prima. Mijn ideetjes en stukken blog tekst die mij te binnen schieten zet ik er vaak in weg. Evenals de foto’s. Verder werk ik veel in de cloud waardoor ik overal wel aan mijn blog artikelen kan werken. Maar echt werken op mijn phone vind ik persoonlijk niet fijn.

 • Janet | thatonetime

  Ik gebruik een iPhone en dat bevalt me erg goed. Hierop staan bijna al mijn foto’s. Verder gebruik ik de telefoon niet veel voor mijn blog.. Daarvoor gebruik ik mijn laptop of lekker ouderwets papier.

 • Cynthia

  Ik heb ook een Samsung, maar ben niet zo goed in het onthouden welk type ik nou ook alweer heb! Ik heb er één voor privé zaken en een aparte voor mijn website ivm de zwaarte van de apps voor social media e.d.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *