doelen stellen voor moeders
Leven als mama

Doelen stellen voor moeders

Als iemand je vraagt hoe het gaat, is bij jou dan ook het antwoord ´Druk´?! Bij mij vaak wel. Want tussen bijvoorbeeld mijn werk, een huishouden runnen, posts voor mijn blog schrijven, twee kids en vriendlief, is het eigenlijk altijd hollen en rennen. Ook merk ik dat doelen stellen er vaak bij inschiet. Of, ik neem mezelf doelen voor, maar wegens tijdgebrek of wisselingen in het weekschema komt het niet tot de uitvoering. Tijd dus om actie te ondernemen. Hoe? Met de Goal Setting Guide voor drukbezette moeders!

The MOM Academy biedt diverse cursussen speciaal voor moeders aan. En één daarvan is dus doelen stellen. Iets wat ik wel kan gebruiken in mijn soms wat hectische leven als werkende moeder. De online cursus (wel zo fijn want je kunt er dus aan werken wanneer jou uitkomt) belooft dat je aan het einde in staat bent om goede en haalbare doelen te stellen. En ook hoe je die kunt bijstellen als de planning in het dagelijks leven toch iets anders loopt. Dat klinkt goed!

Doelen stellen voor moeders

Het klinkt misschien raar om als mama doelen te stellen. Als je een werkende moeder bent, zul je op je werk vaak doelen moeten stellen. Maar thuis? Het is juist belangrijk om voor jezelf doelen te stellen om te zorgen dat je niet stil blijft staan of in een sleur komt. Vaak krijg je nieuwe energie als je je bezig gaat houden met iets waar je passie ligt of wat je graag wilt bereiken. In het begin van de cursus wordt het belang van het specificeren van doelen getoond. Je moet een doel namelijk meetbaar, haalbaar en tijdsgebonden maken. En je moet een plan hebben om hieraan te werken. Bij de cursus doelen stellen wordt een werkboek geleverd waarbij je aan de hand van vragen aan het werk gaat om jouw doelen te bepalen. En natuurlijk te behalen. Het geheel zorgt voor een praktische handleiding om mee aan de slag te gaan.

doelen stellen voor moeders

Soorten doelen stellen voor moeders

De cursus is erg handig voor alle soorten doelen. Of je nu meer tijd wilt creëren voor jezelf om te lezen of bijvoorbeeld kleren te naaien, of je wilt afvallen of als je juist doelen wilt stellen als blogger voor bijvoorbeeld je website, de Goal Setting Guide kun je voor doelen op allerlei gebieden gebruiken. Ook doelen stellen op het gebied van liefde & romantiek, vrienden, financiën en bijvoorbeeld maatschappelijke bijdrage worden concreet en haalbaar met de cursus. Heb je al tijden iets in je hoofd, maar kom je er maar niet toe? Dan kun je dus heel goed de cursus van The MOM Academy gebruiken!

Ik ga de komende tijd zeker aan de slag met het werkboek om mijn doelen te formuleren en te kijken of ik ze ook echt kan bereiken. Hoe zit het met jou en doelen stellen? Kun jij hier ook wel wat hulp bij gebruiken? Ga nu snel naar de website van The MOM Academy om de master class voor drukbezette moeders te bekijken. En goed nieuws! Met de kortingscode  `BARCELONAMOM10` krijg je 10% korting. Deze geldt trouwens voor het gehele assortiment! Ook op het gebied van bijvoorbeeld Kids, Financiën en Gezondheid vind je hier cursussen. Waar wacht je nog op?!

*Deze post bevat affiliatelinks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *