cadeau meisje 4 jaar
Leven als mama,  Uncategorized

Tips voor een cadeau voor een meisje van 4 jaar

Onze kleine meid is ondertussen alweer 4 jaar oud. En wat keek ze uit naar haar verjaardag. Want, zoals ze zelf zegt ´nu ben ik een grote meid´. Trakteren op school, taart eten met papa, mama en d’r broer en natuurlijk cadeautjes uitpakken. Ze was dagen van tevoren al zenuwachtig over alles wat zou gaan gebeuren op haar speciale dag. Elke dag vroeg ze of ik wel een cadeautje voor haar had gekocht. Tuurlijk schatje was mijn antwoord. Alleen, wat geef je cadeau aan een meisje van 4 jaar? Om je een zoektocht te besparen, zet ik in dit artikel graag de leukste tips voor een cadeau voor een meisje van 4 jaar op een rij.

Cadeautips voor de hele familie

Mijn dochter was heel helder in wat ze wilde hebben: de caravan van Peppa Pig en een verkleedjurk van Assepoester. Dat kon natuurlijk geregeld worden. Maar niet alleen wij wilden de jarige jop een cadeautje geven. Ook opa’s en oma’s en ooms en tantes vroegen om ideëen voor een cadeau voor ons meisje van 4 jaar. En ja, toen moest ik toch wel even wat dieper nadenken. Ik wilde voorkomen dat ze spullen zou krijgen waar ze vervolgens niet mee zou spelen. Gelukkig zijn er volop originele cadeaus verkrijgbaar voor meisjes die 4 jaar worden. Cadeaus om hun nieuwsgierigheid en leergierigheid te stimuleren, om hun fantasie de vrije loop mee te laten gaan en om gewoon lekker mee te spelen.

Top 10 voor cadeau voor meisje 4 jaar

Benieuwd wat nu leuke aanraders zijn voor een cadeau voor een meisje die 4 jaar wordt? Bekijk snel de onderstaande top 10!

Cadeau meisje 4 jaar: LEGO

Voor Duplo voelen meiden van 4 jaar zich vaak te groot. Dan is Lego leuk om cadeau te geven. De Lego Friends serie bestaat uit allerlei leuke situaties om zelf te bouwen.

Unicorn spullen

Knutselen en Unicorns: twee zaken waar onze kleine meid helemaal gek op is. En als dit dan samengaat, zorgt het voor een uniek cadeau.

Verkleedkleren

Houd de jarige job net als mijn kleine meid ook zo van zich verkleden? Dan kun je voor een cadeau voor een meisje van 4 jaar verkleedkleren kopen. Wij hebben het pak van Jasmine van Aladdin cadeau gedaan.

Speelgoed vervoersmiddel

Is de jarige meid gek op spelen met auto’s en vervoersmiddelen? Dan is een grote caravan of bijvoorbeeld ambulance een leuk cadeau voor urenlang speelplezier.

Frozen sieraden

Voor liefhebbers van de films van Frozen is dit knutselpakket om zelf sieraden te maken een aanrader. Lekker creatief bezig zijn!

Geef een boek cadeau

Met een boek als cadeau kan je eigenlijk niet fout zitten. Kids vinden het vaak heerlijk om voorgelezen te worden en plaatjes te kijken in een mooi prentenboek.

Camera als cadeau voor meisje 4 jaar

Is de jarige job gek op foto’s nemen of op de foto gaan? Dan is een camera een origineel cadeau. Natuurlijk een model speciaal geschikt voor jonge kids 🙂

Barbies en poppen

Over het algemeen spelen meisjes veel met barbies en poppen. Een nieuwe speelpop is dan ook voor veel meisjes van 4 jaar een geslaagd cadeau.

Supermarkt spelen

Om leuk supermarktje te spelen, mag een ´echte´ kassa natuurlijk niet ontbreken. Kies een model waar ook speelgoedgeld bijzit, zodat kleintjes met rekenen kunnen oefenen.

Dekbedovertrek

Om iets anders cadeau te geven dan speelgoed, kun je kiezen voor bijvoorbeeld een dekbedovertrek. Zo zal de jarige job heerlijk gaan slapen onder haar nieuwe cadeau.

Wij hebben trouwens ook nieuwe kleding cadeau gedaan voor de vierde verjaardag van onze dochter. We wilden niet alleen maar speelgoed geven. En aangezien ze ook gek is op kleding, vond het het ook heel leuk om nieuwe jurkjes te vragen.

Cadeau meisje 4 jaar

Heb je gezocht op ´cadeau meisje 4 jaar’? Dan heb ik je hopelijk volop inspiratie kunnen geven voor cadeaus. Heb jij nog tips? Laat ze vooral weten in een reactie!
Ps. Ben je op zoek naar cadeautips voor een meisje van 2 jaar? Klik dan hier!

SpeelgoedSpeelgoed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *