sinterklaas schoencadeautjes
Leven als mama

Sinterklaas schoencadeautjes

November is weer aangebroken. Dat betekent dat Sinterklaas op de boot uit Spanje is vertrokken en op weg is naar Nederland. Deze tijd van het jaar staat ook garant voor zenuwachtige kids die niet kunnen wachten tot ze hun schoen mogen zetten. Om te voorkomen dat Sinterklaas veel geld uitgeeft aan cadeautjes, geef ik vandaag graag Sinterklaas schoencadeautjes tips voor minder dan €5,00. Er zitten een paar favoriete speeltjes van mijn kids tussen, zo ontdek je gelijk wat zij leuk vinden.

Regenboog vingertouw

Voor wie het leuk vindt om figuren met touw tussen de vingers te maken, is dit een heel geschikt cadeau. Het regenboog touw biedt oneindig veel mogelijkheden om figuren mee te maken. Verder kun je het makkelijk meenemen om zo alleen of samen je vrienden op bijvoorbeeld het schoolplein te spelen.

SinterWoezel en Pietje Pip

Woezel en Pip zijn denk ik bij alle kids favoriet. De mijne kunnen in ieder geval geen genoeg krijgen van de boeken. En deze uitgave ´SinterWoezel en Pietje Pip´ wordt nu het Sinterklaastijd is elke dag gepakt om voor te lezen. Beleef ook het avontuur van Woezel en Pip die Sinterklaas gaan helpen zelf mee……

Vliegtuigjes vouwen

Stimuleer de verbeelding en laat jouw kids zelf vliegtuigjes vouwen met deze set. Het pakket bevat verschillende voorbedrukte vliegtuigjes om te vouwen. Waar je vervolgens natuurlijk erg leuk mee kunt spelen. Om het geheel af te maken, vind je ook stickers om de vliegtuigjes te versieren in deze set.

Duplo en Lego om zelf te bouwen

Torens bouwen, een bus in elkaar zetten, eigen ontwerpen maken. Met de blokken van Duplo en Lego stenen kunnen kinderen urenlang spelen. Tenminste, mijn kids zijn altijd wel even zoet als de doos vol met Duplo in de kamer wordt gezet. Een tip voor de wat kleinere onder ons is de Duplo Mijn eerste bus. En voor de wat oudere kids is Lego Special Edition set Regenboogplezier een leuk Sinterklaas schoencadeautje. Duplo en Lego stimuleren de fijne motoriek en bouwvaardigheid, net als de creativiteit en fantasie om zelf dingen te bouwen.

TOPModel dress me up

De modellen van TOPModel zijn in mangastijl afgebeeld en kunnen met de stickers in het boek aangekleed worden. Voor kleine fashion designers is dit een perfect cadeau om de creativiteit de vrije loop te laten. Natuurlijk ontbreken de accessoires om een speciale look af te maken niet.

Creatief met Play Doh

Voor de knutselaars is Play Doh een leuke verrassing die niet mag ontbreken in dit overzicht met tips voor Sinterklaas schoencadeautjes. Na het uitpakken kunnen kleintjes gelijk aan het boetseren slaan en zelf kijken wat ze gaan ontwerpen. Op school vindt zoonlief het erg leuk om hiermee te spelen en Play Doh staat dus ook op zijn verlanglijstje voor de feestdagen.

Sinterklaas schoencadeautjes

De hulpklazen en pieten die op zoek zijn naar sinterklaas schoencadeautjes voor een laag prijsje, moeten zeker eens een kijkje nemen bij Bol.com. Daar vind je een handige selectie met tips. Je kunt zelf kiezen of je op leeftijd wilt zoeken of juist de cadeaus tot een bepaalde prijs wilt zien. Zo vind je voor ieder schoentje een passend cadeautje. Wat handig en snel thuis wordt bezorgd, zodat je een urenlange zoektocht door de winkelstraten vermijdt.

Wat zijn jouw tips voor Sinterklaas schoencadeautjes?

*Deze post bevat affiliatelinks.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *