Vakantiepark de Leistert
Europa,  Reizen

Op vakantie in Nederland bij Recreatiepark de Leistert

Om op vakantie te gaan, hoef je echt niet altijd ver te reizen. In Nederland zijn ook volop leuke en bijzondere plekjes te vinden. Ik heb ondertussen al diverse provincies bezocht en beter leren kennen. Er staat er echter nog één bovenaan mijn lijstje om vakantie in Nederland te gaan vieren: Limburg. Het is een provincie waar ik eigenlijk weinig van ken. En voor een vakantie met de kinderen, kiezen we natuurlijk niet zomaar een willekeurig vakantieverblijf. Ik heb daarvoor mijn oog laten vallen op Recreatiepark de Leistert. Lees je mee waarom dit een aanrader is voor een vakantie in Limburg?

Kidsvriendelijk vakantiepark

Voor een vakantie met de kids wil ik graag dat het park waar wij verblijven wel aan een aantal punten voldoet. Zo zoek ik iets wat kindvriendelijk is. Voor mij betekent dat onder meer dat er een zwembad is, dat er hopelijk iets van animatie wordt georganiseerd en dat supermarkten in de buurt zijn. Of nog beter, dat ik op het park zelf mijn boodschappen kan doen. En dat er zowel faciliteiten voor mooi weer als voor een dagje regen aanwezig zijn. Voor vakantieparken Limburg springt Recreatiepark de Leistert er dan echt bovenuit.

Verblijf bij Recreatiepark de Leistert

De Leistert biedt verschillende mogelijkheden om te overnachten. Misschien denk je dat wij voor de camping gaan, aangezien we kampeerliefhebbers zijn. Maar ja, ik zie het niet echt zitten om onze caravan uit Spanje mee te nemen naar Nederland. Helemaal als er ook andere mogelijkheden zijn bij dit vakantiepark. Zo zie ik het wel zitten om in een kindvriendelijke luxe wellness bungalow te verblijven. Je vindt bij Recreatiepark de Leistert onder meer speciale kidsproof verblijven. Deze bevatten bijvoorbeeld een traphekje, afgeschermde wandcontactdozen en een omheinde tuin. En de wellness faciliteiten spreken mij zeker aan. Je geniet in deze bungalows van onder meer een inloopdouche, een sauna en een whirlpool. Ik kan mezelf al helemaal ontspannen in de sauna zien zitten, terwijl de kids liggen te slapen.

Wat ik verder prettig vind aan de verblijven bij Recreatiepark de Leistert is dat er een groot aanbod van type accommodaties is. Voor gezelschappen van verschillende grootte. Of manlief en ik nu zonder kids een weekendje weg willen gaan, een midweek met de kids of juist een paar dagen met de hele familie, het kan hier allemaal.

Vakantiepark Limburg
vakantiepark de Leistert

Faciliteiten op het park

Als we op vakantie gaan, letten we erop dat het zowel voor de kids als voor papa en mama leuk is. Helemaal nu de kids wat groter zijn, vinden ze het leuk om bijvoorbeeld naar een miniclub te gaan. En zo hebben wij ook even een momentje om bijvoorbeeld een boekje te lezen. Ook voor een bungalowpark Limburg kijk ik vooraf dus wat voor faciliteiten er op het park aanwezig zijn. En bij Recreatiepark de Leistert zijn er teveel om hier allemaal op te noemen. Wat mij direct opvalt is dat er zowel buiten een grote speeltuin is, als ook binnen. Dat is prettig als het een dagje minder weer is. Ook zijn er volop mogelijkheden voor waterplezier. Er is een subtropisch zwemparadijs met onder meer een stroomversnelling. En buiten vind je een waterspeelzone en een waterspeeltuin. Ook is er een visvijver. En voor sportieve activiteiten kun je gebruik maken van diverse sportvelden. Of gaan bowlen.

Alles op het park

En die supermarkt in de buurt? Die is gewoon op het park aanwezig. Hier vind je ´s morgens al versgebakken broodjes om de dag met een lekker ontbijt te starten. Daarna kunnen de kids meedoen met één van de activiteiten van het recreatieteam. Want ook die is op het recreatiepark aanwezig. Zowel een minidisco en samen kleuren als sportieve activiteiten worden allemaal op dit park georganiseerd. De kids en wij hoeven ons dus niet te vervelen. En we hoeven eigenlijk het park niet af, met alles wat er hier aangeboden wordt.

Ik heb spontaan zin gekregen om een weekendje weg naar Recreatiepark de Leistert te boeken. De enige vraag is: “Wanneer gaan we?”.

Wat is voor jou belangrijk als je met kids op vakantie gaat? Waar let jij op bij het uitzoeken van een vakantiepark of camping?

logodisclaimer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *