gepersonaliseerde sieraden
Lifestyle tips

Gepersonaliseerde sieraden voor mama´s

Ik ben een echte liefhebber van sieraden. Ik heb diverse erfstukken van mijn oma en zelfs overgrootoma doorgekregen en wissel ook regelmatig tussen de ringen, kettingen en armbanden die ik draag. Ondanks dat ik al veel sieraden heb, vind ik ook dat je er nooit genoeg kunt hebben 🙂 Dus toen KAYA Sieraden mij de kans bood om een gepersonaliseerde zilveren ketting te laten maken, greep ik die met beide handen aan.

Ken jij KAYA Sieraden al? Deze webshop biedt gepersonaliseerde sieraden voor mama´s en kids, voor speciale momenten. De sieraden bieden ruimte om te laten graveren, zodat je een uniek exemplaar ontvangt. Zo heb ik gekozen voor een Eternity Duo ketting. Dit is een ketting waarbij in twee cirkels de namen van mijn kids gegraveerd zijn. De naam van de oudste staat in de grootste cirkel en de jongste naam in de binnenste cirkel. Het lettertype dat gekozen is voor de namen spreekt mij erg aan, aangezien het niet heel stijf is. Verder kun je de lengte van de ketting kiezen, zodat het sieraad past bij jouw outfits. En het pakketje dat je ontvangt is een echt cadeautje (voor jezelf). Ik ga de ketting met veel plezier dragen.

kaya sieraden

Tastbare herinneringen met sieraden

De gedachte achter de sieraden die je in de online winkel vindt, is dat ze een tastbaar aandenken aan een bijzondere gebeurtenis in het leven bieden. De juwelen van KAYA Sieraden vertellen als het ware jouw verhaal. De webshop is gespecialiseerd in sieraden voor mama´s en kinderen. De sieraden voor baby´s zijn extra sterk en de sieraden voor mama zijn te personaliseren met namen. Ook vind je bijzondere sets voor moeders en dochters, waarbij jouw kleintje vol trots hetzelfde sieraad als mama kan dragen.

Giving back project van Kaya Sieraden

Zoals je misschien weet als je eerdere posts hebt gelezen, draag ik een warm hart toe aan goede doelen. Ik heb in het verleden altijd in de non-profit sector gewerkt en sta achter de gedachte dat alle beetjes helpen, hoe klein ook. Hierin sta ik niet alleen, want ook Kaya Sieraden gelooft dit. En daarom schenken zij per sieraad een bedrag aan stichting Eduki. Deze stichting helpt kinderen in Gambia aan onderwijs. Zo draagt Kaya Sieraden concreet bij aan het helpen van kinderen aan de andere kant van de wereld. En door de bijdragen gaan er al 20 kinderen naar school. Hopelijk worden dit er de komende jaren nog veel meer.

Benieuwd naar de dames sieraden en andere sieraden voor bijzondere momenten? Bezoek dan vooral de site eens. En vergeet niet dat je met jouw aankoop ook een klein beetje bijdraagt aan het naar school gaan van kinderen in Gambia. Jij een mooi sieraad, zij onderwijs!

disclaimer

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *