opbergmappen
Mompreneur

Opruimen en organiseren met gepersonaliseerde mappen

Oke, ik zal het eerlijk bekennen: ik ben niet heel erg opgeruimd. Ik kan prima mijn bureau vol met blaadjes hebben liggen, zonder dat ik daarvan in de stress raak. Ook mijn prikbord in mijn werkkamer hangt vol met briefjes en kladjes. Om me aan werkafspraken te herinneren die allang geweest zijn. Niet heel up-to-date dus. Ook papieren van bijvoorbeeld de belastingdienst leg ik snel op de grote stapel post. En eens in de zoveel tijd zet ik mezelf ertoe om mijn papieren te organiseren. In mijn geval betekent dit ze van de ene plek naar een andere plek verplaatsen. Hoe kan dit anders? Hoe kun je gepersonaliseerde mappen gebruiken voor het organiseren van je (werk)kamer?

Opgeruimd staat netjes

Of je nu ook als zelfstandige (blogger) werkt, een eigen onderneming met een aantal medewerkers hebt of voor een bedrijf aan de slag bent, je hebt waarschijnlijk allerlei papieren die bewaard moeten blijven. Ringbanden zijn nog steeds een handig opberg- en presentatiemiddel. Ik heb in mijn werkkast ook verschillende ringbanden staan die vol zitten met papieren. Papieren die misschien wel eens uitgezocht moeten worden. Maar zolang ze in de ringband opgeborgen zijn, liggen ze me niet in de weg. En zijn ze uit het zicht! Ik ben gek op leuk stationary. Dus ook mijn ringbanden kunnen niet dertien in een dozijn zijn. Ik hou van leuke kleurtjes. En als ik mijn opbergmappen en ringbanden kan personaliseren, word ik helemaal blij!

Gepersonaliseerde mappen

Dat personaliseren kan bijvoorbeeld bij Bellea.nl. Deze aanbieder is een aanrader voor ondernemingen die geen grote aantallen verbruiken. Je kunt hier namelijk ook kleine oplages bestellen van bijvoorbeeld ringbanden. En wil je een ringband bedrukken met je bedrijfslogo of een andere print? Dan zit je bij deze specialist in presentatiemiddelen en opbergmaterialen ook goed! Toen ik naar de mogelijkheden ging kijken, was ik verbaasd over wat er allemaal mogelijk is. Hoe zit dat voor jou?

Diplomamappen

In mijn vak wordt er eigenlijk nooit om diploma’s gevraagd. Toen ik studeerde was bijvoorbeeld social media ook nog helemaal niet iets waar bedrijven zich op grote schaal mee bezig hielden. En waar mijn huidige kennis dus ook niet uit mijn studie blijkt. Maar, mogelijk is voor jou je diploma wel een paradepaardje. Dan wil je die natuurlijk ook op een mooie manier kunnen tonen. Kijk dan eens naar speciale diplomamappen. Ook deze mappen kun je helemaal laten personaliseren.

Kun jij ook wel een hulpmiddel gebruiken bij het opruimen of organiseren van je werkkamer? Kijk dan eens naar (gepersonaliseerde) ringmappen. Deze zijn trouwens niet alleen praktisch voor zakelijke papieren. Ik gebruik ze ook om het schoolwerk van de kids van de verschillende jaren in te organiseren.

logodisclaimer
opruimen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *