familieplanner
Lifestyle tips,  Uncategorized

Familieplanner: breng orde in de chaos

Zoonlief heeft een voetbaltraining. De boodschappen moeten gedaan worden voor het avondeten, maar wat gaan we eten? Dochter moet naar dansles. En mama heeft afgesproken met haar vriendinnen om een drankje te gaan drinken. Ph, en dan vergeten we bijna dat papa paddel gaat spelen. Met verschillende gezinsleden die ieder hun eigen activiteiten hebben, kan de organisatie nogal eens chaotisch zijn. Dan kan een familieplanner, ook wel gezinsplanner genoemd, uitkomst brengen.

Waarom een familieplanner?

Ben jij een wandelende kalender? Ik in ieder geval niet. Als ik iets niet opschrijf, is er grote kans dat ik het vergeet. Helemaal met schoolgaande kids en werkende papa’s. Daarom kan een gezinsplanner echt uitkomst brengen. Bij mij hangt hij aan normaal gesproken aan de koelkast. Al kun je hem natuurlijk ook aan de muur hangen, op een prikbord bevestigen of gewoon op de keukentafel leggen. Zo kunnen alle activiteiten, verjaardagen en afspraken voor iedereen opgeschreven worden. En vergeet je niets meer!

Gezinsplanner kiezen

Alleen, hoe vind je nu een goede familieplanner? Eén die ruimte biedt aan de verschillende gezinsleden van een (groter) gezin of een samengesteld gezin? En één die ook nog ruimte biedt om bijvoorbeeld de boodschappen op te noteren, notities te maken en doelen op te schrijven? Dan is de familieplanner van Purpuz een echte aanrader. Hier kun je voor maar liefst 5 personen de weekactiviteiten bijhouden. Maar de planner heeft nog meer voordelen. Lees verder en ontdek het hier!

Purpuz familieplanner

De Purpuz familieplanner is met een ring geboden en heeft een sjieke uitstraling. Een leuk detail is dat de onderkanten van de pagina een frisse oranje kleur hebben. Dit geeft de gezinsplanner in mijn ogen een speelse uitstraling. De planner start al in december en loopt tot en met december van het volgende jaar. Daarnaast biedt hij dus 5 vakken per dag om verschillende activiteiten op te noteren. Er is nog een extra vakje dat je kunt gebruiken om terugkerende taken te noteren. Bijvoorbeeld de dag dat de vuilnis buiten gezet moet worden. familieplanner en gezinsplanner

Ook ruimte voor doelen en quality time

Verder vind je per week een volop ruimte om de boodschappenlijst te noteren. Ook is er een gedeelte voor een to-do lijstje en taken in het huishouden. Wat deze familieplanner verder bijzonder maakt, is dat je per week ruimte hebt om de gezinsdoelen op te noteren, net als het beste moment van de week. Zo kun je als gezin even terugkijken op hoe de week was. Vergeet trouwens niet om ook quality time in te plannen. Deze familieplanner wil je helpen om niet alleen overzicht te krijgen in je leven, maar ook om de grip hierop niet te verliezen.

Tips voor de volgende versie

Is er dan niets aan te merken op de Purpuz gezinsplanner? Ik heb nog wel een tip voor de familieplanner voor volgend jaar: een ruimte om een pen bij de gezinsplanner te bewaren zou handig zijn 🙂 Bijvoorbeeld een elastiekje waar je de pen bij de kalender in kunt bewaren. Nu moet schiet me iets te binnen om op te schrijven en moet ik eerst een pen gaan zoeken. Een pen met een touwtje aan de familieplanner vast binnen, vind ik persoonlijk wat afdoen aan de mooie uitstraling van de planner. En de kalender is wat zwaar om op de koelkast te hangen. Ik heb dit zelf opgelost door de hardkartonnen voor- en achterkant van de planner te verwijderen.

Familieplanner kopen

De Purpuz familieplanner kost via de Purpuz website €32,95 inclusief BTW. En je betaalt geen verzendkosten. Je kunt deze gezinsplanner ook via Bol.com kopen, daar wordt hij met korting aangeboden! Purpuz is trouwens een merk dat meer dan alleen de familieplanner heeft ontwikkeld. Puppuz heeft ook een agenda ontwikkeld die gelijk een lifecoach is en een speciale maandkalender voor aan de muur.

Kies voor een familieplanner zoals die van Purpuz en vergeet nooit meer een voetbalwedstrijd, een studiedag op school, een afspraak bij de tandarts of de zwemles! Je kunt makkelijk in één oogopslag zien wie wanneer waar moet zijn.

logodisclaimer

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *