canvas foto
Lifestyle tips

Foto op canvas voor een fotowand

Ik ben een ontzettende liefhebber van foto´s in huis. Je kunt nooit genoeg familiefoto´s ophangen vind ik. Ons huis weerspiegelt wie wij zijn en de foto´s tonen gezellige en bijzondere momenten samen. In de woonkamer hebben we een wand vol met fotolijsten hangen, in de slaapkamer sieren twee foto op canvas schilderijen een muur en zelfs in de kinderkamer hangen foto´s; van vriendlief en mij toen we klein waren. Er was alleen één muur met een leeg stuk waarvoor we nog op zoek waren naar foto decoratie. De Fotofabriek nam dus net op het juiste moment contact op!

Op het lege stukje wand hing wel al een foto van zoonlief op een houten blok. Een schoolfoto uit groep 2 (toen hij 2 jaar was). Een erg leuke foto, maar ja, wel één waar alleen de oudste op staat. Er ontbrak dus nog een foto van dochterlief om ernaast te hangen. En om het geheel af te maken, zou een foto van beide kids samen natuurlijk erg leuk zijn. Ik ben zelf een grote liefhebber van een foto op canvas. Het zijn als het ware mini-schilderijen die je aan de muur hangt. En dat zonder dat je er een lijst omheen hoeft te hangen. Van de Fotofabriek mocht ik heel fijn twee foto op canvas schilderijen laten personaliseren. Dat kwam dus mooi uit voor op de muur!

fotowand

Foto op canvas voor aan de muur bestellen

De bestelling voor de twee foto op canvas schilderijen kon ik zelf gewoon via de website plaatsen. En ik kan dus uit ervaring zeggen dat dit erg makkelijk gaat. Je kiest het formaat dat je wilt ontvangen en komt gelijk in de online editor terecht. Hier kun je je eigen foto´s uploaden. Wat ik zelf erg fijn vond, is dat er gemarkeerd wordt welk deel van de foto om het houten frame wordt gevouwen. Een deel dat je dus eigenlijk niet ziet. Zo kun je goed controleren dat het centrale beeld goed zichtbaar blijft. Ook wordt aangegeven of de foto van voldoende kwaliteit is. Wij hebben de foto´s trouwens gewoon met de camera van onze mobiele telefoon gemaakt. Het eindresultaat is super. De kwaliteit is erg scherp en de kleuren zijn levensecht. Rest ons nu alleen nog om de foto´s op te hangen 🙂

Wil jij ook een foto op canvas laten maken? Of een fotoboek van bijvoorbeeld je zomervakantie? In fotoboeken is de Fotofabriek namelijk in gespecialiseerd. Neem dan vooral eens een kijkje op de website en ontdek het uitgebreide assortiment fotoproducten.

disclaimer

12 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *