cadeaulabels kerst
Lifestyle tips

Cadeaulabels kerst – Gratis printables

Als je alle cadeaus voor kerst in huis hebt, wil je die natuurlijk ook mooi inpakken. Tenminste, ik wel. Ik vind het altijd leuk om van een gewoon pakje iets extra te maken. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van speciaal pakpapier, origineel plakband of met cadeaulabels. Voor onder de kerstboom zijn pakjes met cadeaulabels kerst natuurlijk een must. Wil je ook jouw kerstcadeautjes een bijzonder tintje geven? Bekijk dan vooral mijn ideëen voor gratis printables voor cadeaulabels kerst.

Cadeaulabels kerst: Fijne feestdagen

Als je je pakjes een extra feestelijk uiterlijk wilt geven, kun je ze versieren met deze mooie printables. De labels zijn niet zozeer bedoeld om namen op te schrijven, wel om de cadeautjes onder de boom een sjieke uitstraling te geven. De bijna foto-achtige afbeeldingen met sterren en bijvoorbeeld kerstballen zorgen voor bijzondere cadeaulabels.

Ben je op zoek naar naamlabels om cadautjes te herkennen onder de boom? Dan zijn deze cadeaulabels kerst een leuke keuze. Je kunt duidelijk aangeven voor wie het pakje is en van wie het komt. Daarnaast zijn de labels versierd met een passende tekening. De cadeaulabels hebben een sobere uitstraling en zijn erg geschikt voor pakjes met een drukke print cadeaupapier.

Wil je pakkende cadeaulabels om je pakjes er tussenuit te laten springen? Dan zijn deze druk versierde printables een leuke optie. Bedrukt met afbeeldingen van een gingerbreadman of gingerbreadvrouw zorgen deze giftlabels voor een authentiek kerstgevoel op je pakjes.

Deze eenvoudige, maar vrolijke cadeaulabels kerst, zijn zeer geschikt om de naam van de ontvanger op te schrijven, zonder te zeggen van wie het pakje komt. Dat is natuurlijk duidelijk, van de kerstman :-). De tekeningen op deze giftlabels zijn zeer passend voor de feestdagen.

Andere leuke cadeaulabels kerst die bedoeld zijn om je pakjes mee te versieren, zijn deze printables in voornamelijk pasteltinten. De winterse afbeeldingen en bijzondere spreuken geven je pakje net iets extra´s om ze onder de kerstboom te laten opvallen.

Bekijk ook mijn Giftlabels bord op Pinterest voor meer inspiratie voor cadeaulabels kerst!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *