kledinglabels
Leven als mama

Het voordeel van kledinglabels: thuiskomen zonder het gymshirt van een klasgenootje

Terwijl ik de zwemtas van zoonlief uitpak, zie ik gelijk al dat hij een extra broek die hij mee naar school had, mist. Ik gooi het gelijk even op de ouderapp van zijn klas. Hopelijk heeft één van zijn klasgenootjes per ongeluk zijn broek meegenomen. Alleen, oeps, ik ben helemaal vergeten zijn naam erin te zetten. Niet zo slim van mij. Herkenbaar? En ben je ook benieuwd hoe je dit makkelijk kunt oplossen? Het is simpeler dan je denkt. Namelijk met kledinglabels.

Kledinglabels voor herkenning

Als je ook kids hebt die gymen op school, zwemles hebben of naar sportclubs gaan, is het probleem van ontbrekende kleding bij thuiskomst vast bekend. Of mogelijk komen ze juist aan met kleding van klasgenootjes. Dochterlief is al regelmatig thuisgekomen met een broek die niet van haar was. Zowel voor de kids zelf als voor de leraren en begeleiders moet het een klus zijn om alle kleding uit elkaar te houden. Vaak lijkt het ook veel op elkaar. De oplossing is veel simpeler dan je denkt: kledinglabels. Hiermee voorkom je dat de kids na een schooldag niet thuiskomen met de sportkleding van hun vriendjes of vriendinnetjes. De labels helpen ze om hun eigen kleding te herkennen. En natuurlijk is het ook eenvoudiger voor de juf of meester om de juiste kleding voor elk kind bij elkaar te zoeken.

naamlabels

Makkelijk kleding organiseren

Nog een voordeel van kledinglabels: ze zijn ook een hulpmiddel voor jezelf. Waarschijnlijk heb je, net als ik, de wasmand binnen no time vol. De dagelijkse kleding van al onze gezinsleden, sportkleding van vier personen, zwemkleding van zoonlief en mijzelf, beddengoed – de wasmachine draait overuren. Daarna moet het natuurlijk ook allemaal op het droogrek en vanaf hier opgevouwen in de kast. Aangezien de kids weinig in leeftijd schelen, zit er soms weinig verschil tussen de maten. Het kan daarom wel eens lastig zijn om de kleding van de kids uit elkaar te houden. Ook dit gaat makkelijker met kledinglabels met de naam van de kids erop. Zo vergis je je niet meer en loopt zus niet zomaar rond met de broek van haar broer.

Kledinglabels zelf maken

Als je op zoek gaat naar kledinglabels kun je kiezen uit strijkbare labels en innaailabels. Maar hoe doe je dat nou, kledinglabels maken? Met de configurator van Nominette voorzie jij de kleding van je kinderen in een handomdraai van naamlabels. Je hoeft alleen maar enkele stappen te doorlopen om je labels echt eigen te maken. Hoe? Voeg leuke symbolen toe, ontwerp een opvallend logo en kies een mooie kleur en lettertype om de naam van je kind echt op te laten vallen. Op zoek naar meer tips, stijladviezen of leuke naaipatronen? Kijk dan op deze website.

Ook als zelf kleding maken je hobby is, zijn kledinglabels trouwens een aanrader. Zo voorzie je jouw creatie van een eigen merk. Ontwerp een label met een slogan of bijvoorbeeld de naam van jouw bedrijf en ontvang maar liefst 100 of meer items. Handig zoveel kledinglabels. Daar kun je weer op voortborduren, eh naaien.

Gebruik jij al kledinglabels? Wat is jouw ervaring hiermee?

logodisclaimer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *