mannen kleding voor koudere dagen
Lifestyle tips

Mannen kleding voor koudere dagen

Nu de koudere dagen hun intrede hebben gedaan en de dagen korter worden, is het ook tijd om de winterkleren weer uit de kast te halen. Of beter gezegd, in de kast klaar te leggen zodat je het makkelijk kunt pakken. Niet alleen voor jezelf maar voor diegenen die een vriend of man hebben, ook voor hen. Wat is nu passende mannen kleding voor koudere dagen?

Deze post wordt speciaal opgedragen aan mannen kleding voor koudere dagen. Hiervoor geldt natuurlijk dat het comfortabel moet zitten. Maar wij willen graag ook dat vriend of manlief er gestyled uitziet. Toch?! En natuurlijk dat de kleding hem warm houdt tijdens de winterse dagen. Wil je jouw liefde verblijven met nieuwe kleding? Als je weinig tijd hebt om in de stad te gaan winkelen, kun je ook online heel goed de basic kledingstukken uitzoeken. Bijvoorbeeld bij hemdvoorhem.nl. Bij de naam denk je misschien dat je hier alleen voor ondergoed terecht kunt, maar niets is minder waar.

Mannen kleding voor koudere dagen

In deze webshop kun je terecht voor diverse kledingstukken, speciaal voor mannen. Een kledingstuk wat ik in de winter altijd mooi vindt staan bij mannen? Een trui met een goede pasvorm. Dit is namelijk een kledingstuk dat voor diverse gelegenheden geschikte bovenkleding is. Of de man in kwestie nu formeel gekleed wil gaan of juist casual. Ga bijvoorbeeld voor een coltrui, een trui met een ronde hals of een V-hals trui. Met een overhemd eronder staat een trui netjes voor bijvoorbeeld een werkoverleg. En met een t-shirt eronder creëer je een casual look door een trui op bijvoorbeeld een jeans te dragen. Ook een coltrui kan heel goed onder een colbert gedragen worden, voor een look voor office wear met een moderne uitstraling.

mannen kleding voor koudere dagen

Soorten truien voor mannen

Bij het uitkiezen van een mannen kleding voor koudere dagen kun je voor een trui natuurlijk kiezen voor een effen model. Of voeg juist een beetje textuur toe door een gebreid model te dragen. De meeste merken bieden bijvoorbeeld ook een geribbelde variant aan van een heren trui. Daarnaast zijn mannen truien in diverse kleuren verkrijgbaar. Zo heb ik voor manlief een mooi donkerrood exemplaar uitgezocht. Dit combineert niet alleen met een spijkerbroek, ook met bijvoorbeeld een donkerblauwe geklede broek staat het passend.

Hoe zie jij jouw vriend of man het liefst gekleed gaan tijdens de koudere dagen? Ben je ook een fan van een trui of vind je een ander kledingstuk juist mooier staan? Ik ben benieuwd!

logodisclaimer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *