barcelonamom
Barcelona life

Mijn eerste post!

Wauw, het moment is eindelijk hier! Mijn nieuwe blog Barcelonamom is gelanceerd en mijn eerste post is een feit. Een feestelijk moment, al zeg ik het zelf. Iets om te vieren misschien zelfs wel. Maar zoals andere moeders vast zullen herkennen is rustige me-time met twee kleintjes die altijd aandacht vragen, een voltijd baan en een eigen zaak waar ik af en toe ook wat voor probeer te doen, meestal ver te zoeken. Mijn eerste post schrijf ik dus terwijl ik aan het werk ben. Op zaterdag. Nadat ik er al een hele werkweek op heb zitten. Maar aangezien een nieuwe project ook energie geeft, schrijf ik vol plezier deze tekst.

Wie zit er achter Barcelonamom

Voor wie mij nog niet kent: ik ben Debby, achter in de 30, woonachtig in Barcelona samen met vriend S, een ventje van ruim twee, V en kleine meid A van nog geen jaar. Er zit anderhalf jaar tussen de twee monsters, dus we hebben onze handen vol. Ik werk als communicatie- en social media specialist en ben daarnaast samen met S eigenaar van een winkel (een internationale supermarkt met veel Nederlandse producten). Je kunt trouwens meer over mij lezen op de pagina over mij.

En wat je kunt verwachten van mijn blog? Ik wil graag mijn belevenissen in Barcelona delen. Gewoon, zodat je kunt zeggen “ he, dat herken ik”, om je aan het lachen te maken, om de verschillen tussen culturen te tonen en natuurlijk om even een ontspannen leesmomentje in een drukke dag te bieden. Wil je over iets specifieks over leven in BCN lezen? Laat het me dan vooral weten. Ik vind het ook altijd leuk om je reactie te horen.

Voor nu, pak lekker een kopje koffie of thee (of misschien ben je al toe aan wat sterkers zoals een lekker glas wijn), blader door mijn blog en geniet van mijn avonturen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *